søndag 3. juni 2012

Første helg Juni 2012













Så var en ny fin helg ferdig og ut på tur igjen. sitter på Kjevik og venter på flyet til Bergen. var ute i god tid på grunn av vekterstreik, men sitter her mer eller mindre alene.. så ikke nødvendig med tidlig ute varsel her iallefall...
først hadde vi en fin tur til Rossevann Lørdag med en god morgen dukkert. deretter jobbet Britt og meg   i båten fikk tredd kabel for vinsj. Noen har vært i båten for å se på diesel problem.. tatt alle filter etc. tror det må være Reidar..
Hyggelig kveld med besøk av Frank og May-alltid koselig.
Fikk rekomandert brev fra Statsadvokaten i Borgarting, de anker avgjørelsen etter dommen og mener jeg er dømt for mildt....GRRR ikke lett det her og man kan bli frustrert av mindre. men håper det går bra.

Søndagen med flott vær og besøk på båtmesse samt rusletur på Odderøya open var veldig ok. Britt meg samt Frank og May i lett trav rundt messe, odderøy og Britt/meg rundet av med fiskesuppe på Bølgen og Moy. hyggelig i Solen, men har smakt bedre fiskesuppe.

Bergen here I come..

1 kommentar:

  1. JA DETTE VAR EI FLOTT HELG , SOM ALLTID NÅR DEN TILBRINGES MED GODE VENNER :-) TUSEN TAKK BEGGE TO, synd med anken ,du fortjener ikke dette , men går bra til slutt !klem

    SvarSlett