lørdag 30. juni 2012

Hektisk

denne uken har vært litt over gjennom snitt hektisk. nå begynner jeg riktig å se frem mot noen dager med FRI....Lørdag fikk jeg tilbake lappen etter et år uten.. Men bare på lån. vet ikke hvor lenge det blir. Da politiet anket saken, ble dommen i Kongsberg ikke rettskraftig og lagmannsretten i Kristiansand sa i Januar at de kunne holde den kun et år. derfor fikk jeg den tilbake.. men hvor lenge det vet ingen.......

Har kjørt 2000 km denne uken. så bilen får kjørt seg. Oppfølging av utstyr til rigger, Atwood, ocean rig, Mosvold, Vantage med flere. drillercabins, Top drives, skids, software, anti collision, Control systemer og masse annet.. sjekket og testet morro...

Båtførerkurs for insatte i Arendal kretsfengsel er jo en spesiell sak.. som en av de sa;  er det ikke en "fengslende gjeng"?

Tanksjau i båten, dieseltanken full av drit.. men nå er filtrene rene, alle slanger blåst ut av, dysene renset og tanken rengjort.. da må det bli bra...

Arbeid med mannskapsskifte for  Gei Celtic-Guard Celena- Geo Barents-Tanux 2 i Hammerfest til uken.. mye jobb med planlegging når alle skal skifte samtidig.. men det satser vi på går bra. håper bare ikke flygeledere streiker til uken..

helgen er det 60 års lag fredag og grand 50 års lag Lørdag.. nok og ta seg til.. en liten gjeng på Båtførerkurs torsdag-fredag og lørdag gjør det jo ikke bedre.

Men godt å ha bilen igjen når det er slik..

Forøvrig også en hyggelig uke med Thomas, Inger Susanne og Lille Lukas på besøk..
Nå har og Thomas og Inger Susanne lagd palle sofa...

tirsdag 19. juni 2012

litt fra sise uke mot St. Hans


Solastrand
Sola Motell og Camping (Motelbygget)














Et par uker i Stavanger på jobb. hektisk men interessant og dagene flyr med mye jobb. Har aldri vært så mye forespørsler og jobber noen gang så lenge jeg har holdt på. og det er jo morro. men hvor lenge kan det fortsette.?
Ellers har jeg hat noen hyggelige kvelder også. flott kveld på Mikado og spist med Hanne, hennes bovenninde og Sverre. Har hatt besøk av Jan-Rune og på "hybelen"

 bor på Sola Motell og camping et rimelig slitent sted, men flott beliggenhet like ved Solastrand. rom med et lite kjøkken og dusj toalett. Hele Stavanger var det helt fullt på hotellene, måtte evt. ha flyttet rundt og det gadd jeg ikke..

Sverre og meg hadde en hyggelig tur i Tananger på "Hummeren" kan anbefales en riktig "Sørlandsidyll" på vestlandet..

Forøvrig var det en rask tur hjem i helgen, mens Britt var på leir, så det var veldig rolig, men fikk iallefall sagt hei før det bar tilbake til Stavanger. Ble litt rapporter, plenklipp og arbeid i båten. Nå sviver den iallefall, men må nok ha tanksjau på dieseltanken før den tas i bruk for alvor.

Ser frem til St. Hans og hjemme.. Thomas og Inger med Lukas kommer hjem. og Kristine og Eirik dropper sikkert innom. de som blir huseiere. flott at det og ser ut til å gå greit.
Ser virkelig frem mot noen dager på fjellet og helt fri...det GLEDER jeg meg bare mer og mer til

søndag 10. juni 2012

Helg i Oslo, Barnevakt og hyggelig samvær

Så var vi hjemme etter en fin helg hos Thomas og Inger Susanne.. og masse tid sammen med Lukas. Hadde han fra Lørdag ettermiddag til søndag formiddag. Første hele natten for Inger... og vi koste oss. det gikk veldig fint. God spasertur i østmarka lørdag.
og en tur til Norwegian outlet, Britt fik seg ny jakke.. Kjempefornøyd.

Nå er det ny uke, full fart, reiser til Stavanger i morgen tidlig.. for å jobbe en uke der borte. Britt til Evje på speiderleir til helgen, og Kristine med Ida skal være med som butikk ansvarlige.. blir spennende det og. Jeg håper å få båten klar til helgen..

God uke...

torsdag 7. juni 2012

litt bilder fra vårt Flotte land siste par ukene


Molde Romsdalsalpene
Fra Alver Hotel Knarrevik Bergen
Flott by Bergen fra Fløyen
 Det har vært et par reise uker i vårt langstrakte land.. gøy og se, og vi har et fantastisk Land
Geo Barents I Hammerfest
Hjortefarm ved hotellet Alver i Alversund
Hammerfest

Og i fint vær er det jeo flott alt sammen.
 Sunmørsfjellene i Molde med snedekt kappe, fjellene Nord for Hammerfest i samme flotte snedekte kappe.. Hjortefarm i forbindelse med Hotellet jeg hadde utenfor Bergen Alversund.. og bilde fra Bergen Havn..i tillegg er det utsikt utover sundene fra Alversund.. og Geo Barents som var i Hammerfest..

Jeg lot vær å ta bilde når det snødde store filler samme uken i Hammerfest, dette er så mye hyggeligere..


Nå er det snart helg, og jeg skal hjem fra Bergen før vi kjører til Oslo, og skal være hos Thomas Inger Susanne og Lille Lukas, skal prøve oss som barnevakt i helgen... det gleder vi oss til.. håper bare vekterne slipper meg gjennom på Flesland i ettermiddag..

søndag 3. juni 2012

Første helg Juni 2012













Så var en ny fin helg ferdig og ut på tur igjen. sitter på Kjevik og venter på flyet til Bergen. var ute i god tid på grunn av vekterstreik, men sitter her mer eller mindre alene.. så ikke nødvendig med tidlig ute varsel her iallefall...
først hadde vi en fin tur til Rossevann Lørdag med en god morgen dukkert. deretter jobbet Britt og meg   i båten fikk tredd kabel for vinsj. Noen har vært i båten for å se på diesel problem.. tatt alle filter etc. tror det må være Reidar..
Hyggelig kveld med besøk av Frank og May-alltid koselig.
Fikk rekomandert brev fra Statsadvokaten i Borgarting, de anker avgjørelsen etter dommen og mener jeg er dømt for mildt....GRRR ikke lett det her og man kan bli frustrert av mindre. men håper det går bra.

Søndagen med flott vær og besøk på båtmesse samt rusletur på Odderøya open var veldig ok. Britt meg samt Frank og May i lett trav rundt messe, odderøy og Britt/meg rundet av med fiskesuppe på Bølgen og Moy. hyggelig i Solen, men har smakt bedre fiskesuppe.

Bergen here I come..