torsdag 12. april 2012

Mannskapsskifte Tanzania 11 April

 Onsdag 11 April var det mannskapsskifte på båtene. Geo Coral og Bjørkhaug nede i Mtwara. Bjørkhaug til Kai og Geo Coral skiftet med helikopter.
her sitter gutta i røykeloungen på helicopter terminalen..
vi hadde alle 44 stk inn til Dar Es Salaam på mandag-tirsdag deretter charter fly Dar Es Salaam (Dar) til Mtwara ca en time flytur sydover mot grensen til Mosambique.
3 turer med helikopter og charter tilbake til Dar.



her er ankomst avgangshallen som hadde navnet terminl 2 i Mtwara.. terminal 1 så ikke jeg he he.  helicopter terminalen lå like ved
spaserte mellom dem.

mannskap som skulle ut til båten gikk inn via adkomsthallen og over til helikopter terminalen
de som kom fra båten kom direkte hit til terminal 2 og ut med charter

det regnet noe så vilt. oppe i Dar ble flyene omdirigert og de hadde problemer med å få crew til flyene der ut fra hotellene, det var rett og slett innsjø.. totalt kaos. fikk og Tsunami varsel etter jordskjelv i Indonesia. og begynte aktivitet i den forbindelse, flyplassen i Mtwara var bare noen meter over vann nivået sjøen. men heldigvis gikk det over og det ble ikke noe av.  
Charter flyet vi hadde tur retur Dar.Mtwara-Dar idag er det 17 stk igjen i Dar som ikke fikk fly på grunn av kansellering etc i natt. fikk de på hotel og endre flyene deres til i ettermiddag. så de går hjemover i ettemiddag kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar