mandag 21. januar 2013

21012013 endelig FRIfunnet

Ja så kom beskjeden, jeg er endelig en fri mann. og er frifunnet fra saken. bortsett fra at jeg må ta sertifikatet på nytt for å få det ut. vanskelig å se det som frifunnet, og trodde jeg ville føle meg lettet og kjempeglad. men er mest bitter og skuffet over systemet..
Men uansett godt å være ferdig, og vite at ankefrist er passert, så nå kan de ikke komme å ssi noe annet. Dommen er satt.
Men så må jeg altså søke om å få ta sertifikatet, og da kreves legeattest, erklæring fra optiker for bruk av briller osv. så må jeg vente på svar fra biltilsynet på ok, SÅ kan jeg ta teorien, finne en kjøreskole som vil stille bil og la meg få kjøre opp...Må følgelig ha noen kjøretimer for at de skal stille bil.
Håper jeg kan kjøre bil før påske!!!!

tirsdag 15. januar 2013

første ukene i nyåret

Nyåret startet med full speed akkurat som fjoråret startet.
det ble tur til Drammen-Bergen-Rosendal-hjem i Helg og til Stavanger.. etter et flott og hyggelig 50 års lag i Lillesand.
Men fikk jo jobb med å spa drit hjemme, da kloakken kom påå i slukene på bad og vaskerom.. ikke noe greit. viste seg å være tett i kommunens system. men det ble jo vi som fikk skiten... venter på forsikringsselskapet og noen til å få ordnet opp... selv om vi har vasket og skurt....

håper det blir ordnet fort..

onsdag 2. januar 2013

julen feiret og klar for et Nyttår

Så var julefeireing og nyttår ferdig og vi er klare for nye utfordringer i året som akkkurat er startet.
En rar jul med mye dårlig vær og Britt og meg hanglet oss gjennom, mye redusert på grunn av sykdom. Men hyggelig, vi har hatt Eirik og Kristine, samt Thomas og Inger Susanne med Lukas på besøk nesten hver dag. Thomas og Inger samt Lukas reiste hjem lørdagen for å ha noen dager hjemme før jobb og nyttår.
Vi hadde Karsten-Inger Merete/ Knut-Ellen/ kanne-Gustav/ Morten-Anne-Britt samt May-Britt og Frank på Nyttårsaften, en veldig hyggelig kveld. og vi kom i seng klokken 0530


Lukas i full fart i Julen, vi hadde også besøk av Steinar. Kristina, Isak og Elvira som kom 2 Juledag og reiste lørdag 29 desember. Bestemor reiste inn til dem lille julaften og kom hjem med dem 2  juledag.







det kom masse snø i Jula og veldig vanskelig føre. derfor på grunn av sykdom og dårlig vær ble det en riktig INNEJUL...