mandag 3. september 2012

siste helg i August

god start på lørdag med Hummer til forret ombord
så var det blitt september, vi har hatt en flott helg. på sjøen.
begynte torsdag på en fin tur sammen med Frank og Margit til Hellesund.. koste oss i Olavsundet med reker og tilbehør og hjem i måneskinn.. en flott kveld.
Fredag hadde jeg besøk fra Australia og vi hadde audit på Air Products.. Phil skulle videre i bryllup hos en kamerat i London.. ellers hadde han blitt med på båttur.
vi lastet båten og hadde en flott tur fredagskvelden. Tapas fra Kjell inge var veldig bra. dekket langbord inne i båten og gjorde strandhugg i "spisskammershåla" hellesund.

Lørdag ventet vi på Lnangø til Steinar og Hilde kom og ble med oss ut. dro ut til Hestehode og kosa oss. Steinar disket opp med 3 retters. hummer til forrett, en herlig Biff og gresk youghourt til desert. ikke værst på båttur. Søndagen var det kom deg ut dagen i turistforeningen. de hadde opplegg på Bragdøya og vi ruslet rundt og så på det. 

Nå er det tur til Kongsberg og arbeid der hele uken. før det er dugnad hos Kristine og Eirik til Helgen med besøk fra Oslo.. det ser jeg frem til.. Håper vi får gjort masse på huset til Kristine og Eirik..

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar