søndag 30. september 2012

siste uken i September

Så var enda en uke ferdig.. en rimelig hektisk uke. Ikke lett å komme seg rundt i dette landet uten bil. det skulle dere prøve alle og enhver...
Når en skal til Søgne, Stavanger, Bergen, Rosendal, Elverum på samme uken blir det hektisk.

Men også litt hyggelig innimellom, fin middag i Stavanger med Hanne, venninden og Sverre.
og flott med en tur innom bestefars gutt i Oslo.... før en kom hjem Lørdag kveld.

Litt rart også med tomt hus, da Britt reiste til Malawi i Afrika på fredag. etter mye frem og tilbake. KLM fant ut på onsdag at de endret billettene deres fra torsdag til fredag.. bare sånn uten videre. de måtte endre endel program og litt armer og bein en kort tid.

Kristine og Eirik har hatt en flott helg på Spangereid, kosa seg med spa, boblebad og riktig slappet av.

Nå er det ny uke..

onsdag 19. september 2012

helg i Oslo

Bestemor leser for Lukas
Så var det en ny helg ferdig. flott helg i Oslo med Lukas, Inger Susanne og Thomas. vi prøvde elsykler og var på aker brygge.
Inger Susanne løp KK mila og vi var heiagjeng. Steinar, Kristina, Isak og Elvira kom også med en liten jente de var barnevakt for.


en flott dag, med utrolig mye folk på byen.

søndag 9. september 2012

Helgen 7-9 september

alle mann i arbeid

 En fin helg som vi fikk gjort masse.
Thomas, Inger og Lukas kom ned for helgen. også for at Thomas skulle være med å hjelpe på huset til Kristine og Eirik.

De hade jobbet masse i uken som gikk, og stilte med en god gjeng på lørdagen. Alle takstein av, og lektene kom av. det ble lagt sutak og den ene siden ble ferdig lektet.

Flere jobbet inne og fikk ryddet, skrapt gulv. fjernet tapet på soverommet pluss masse annet

lektene og sutak ferdig på den ene siden

Ida stekte vafler innimellom sammen med Kristine og det ble en veldig fin dag. kaffe og baguetter hos Ingjerd.

Huset er jo gammelt og en utfording å få til, med mye arbeid blir dette kjempefint. gleder oss til å se det ferdig. og mange dugnads timer til skal vi få til..






Lukas koser seg hos Oldemor
Vi hadde Kitty og Einar, med Kristine Eirik, Ida Thomas og Inger med Åse på krabber lørdagskvelden. alle koste seg men en trøtt dugnadsgjeng som kjente en lang lørdags jobb i kroppen.


mandag 3. september 2012

siste helg i August

god start på lørdag med Hummer til forret ombord
så var det blitt september, vi har hatt en flott helg. på sjøen.
begynte torsdag på en fin tur sammen med Frank og Margit til Hellesund.. koste oss i Olavsundet med reker og tilbehør og hjem i måneskinn.. en flott kveld.
Fredag hadde jeg besøk fra Australia og vi hadde audit på Air Products.. Phil skulle videre i bryllup hos en kamerat i London.. ellers hadde han blitt med på båttur.
vi lastet båten og hadde en flott tur fredagskvelden. Tapas fra Kjell inge var veldig bra. dekket langbord inne i båten og gjorde strandhugg i "spisskammershåla" hellesund.

Lørdag ventet vi på Lnangø til Steinar og Hilde kom og ble med oss ut. dro ut til Hestehode og kosa oss. Steinar disket opp med 3 retters. hummer til forrett, en herlig Biff og gresk youghourt til desert. ikke værst på båttur. Søndagen var det kom deg ut dagen i turistforeningen. de hadde opplegg på Bragdøya og vi ruslet rundt og så på det. 

Nå er det tur til Kongsberg og arbeid der hele uken. før det er dugnad hos Kristine og Eirik til Helgen med besøk fra Oslo.. det ser jeg frem til.. Håper vi får gjort masse på huset til Kristine og Eirik..