onsdag 20. februar 2013

Kjellerstuen ordnet etter kloakk søl

Etter en hektisk tid med litt styr og kloakken kom inn i kjelleren har vi nå fått ordnet det. kjelleren er i samme momang pusset opp. og det ble vi veldig fornøyd med. ble riktig et nytt rom og nymalt trapp gjorde sitt.Og fint at det er ferdig, klar for innflytting.. Vinterferie for Britt denne uken, jeg kombinerer litt med jobb og fri.

mandag 11. februar 2013

uke 7

Ja så var en ny helg ferdig.. det ble jobbehelg hjemme. Kloakk i kjeller feil vei er noe dritt...
men heldigvis ser det ut til å ha gått bra, vi fikk og malt ferdig rommet i helgen og det er klart for teppelegger. ganske spesielt å ha en avfukter med stor vifte burenes i kjelleren i ukesvis. Brit er temmelig ør i hodet... så håper det er bra nå.
Denne uken blir det rundtur i Norge med Maleinspeksjoner for Chevron.. Bergen, Stord, Stavanger, Kristiansand og Arendal.
masse snø i Kristiansand da Grete henta meg i morges, men sol og flott i Bergen..

tirsdag 5. februar 2013

Helg På Hovden Haugly 31 Jan til 3 feb

Vi reiste opp til Hovden for den årlige Haugly helgen. kom oss oppover torsdag ettermiddag. og tenk jeg kjørte. etter litt diskusjon var det ikke noe problem å øvelseskjøre. men måtte putte på L-bakpå. litt rart. men det gikk fint. Britt var veldig fornøyd.
Innom Dag på den nye hytta deres på Berdalsbru, flott hytte..
Kjempekoslig frokost med Gudrun Rygnestad som hadde kurs i nisselaging påHovden.. sjekk www.nissefabrikken.no en aktiv 75åring flott om vi kan være slik positive når vi kommer der...

Fredagen var det kaldt med minus 25 men vi hadde en flott tur opp mot Auersvatn, folket kom utover fredagen og Lørdag var noen i bakken og vi gikk oppover runden mot fjellstua.. koste oss i finværet med minus 6 grader og skyfri himmel..

Hjemover søndag, og rett til Bergen mandag morgen. nå bærer det til Rosendal noen dager før jeg satser på å komme hjem fredag..