lørdag 15. desember 2012

enda en uke ferdig snart Jul

Så var en uke til nærmere jul. det ser ut til å bli et rotteræs mot jul. nå etter en uke i Bergen.
Hadde forresten en kjempehyggelig kveld med Jon Fredrik Torsdag i Bergen. Nama`s og koste oss med sushi og tilbehør.
og samtidig kom beskjeden at vi vant i lagmannsetten. og som advokat Hovland sier jeg er frifunnet. og det er jo en utrolig flott følelse, selv om frifunnet er at jeg må ta sertefikatet på nytt. før jeg får lov å kjøre. Er fortsatt litt avventende da påtalemyndighetene kan anke, og slik de har gjort det er det ikke godt å vite og når beskjeden kommer..MEN HÅPER INDERLIG DETTE ER FERDIG NÅ.

klar for 150 års jubileum i sjømandsforeningen i kveld, før det bærer til Skagen i morgen. skal jobbe der mand-onsdag.. og så til Stavanger torsdag - fredag. så er det jul.
Et bilde jeg har tatt fra sjølystveien en stund siden
 

 

onsdag 12. desember 2012

uke 50 i Bergen

denne uken ble det Bergen igjen på meg. ser ut som det blir stort sett på reise frem til julen ringe inn. Gleder meg til noen fine dager da..en liten rusletur i Bergen by idag etter jobb. Og innom Pepperkake byen, en utrolig utstilling de setter opp med barnehager, firmaer og private som bidrar. her er noen bilder. ganske flott.





 

mandag 3. desember 2012

Mandag 3 desember

Det er advent, og Britt har fått på plass sine "Engler" det er jo kjempefint.

idag kom snøen og vi skuffet gårdsplassen for første gang denne vinteren. Britt tok det meste, jeg fullførte når jeg kom hjem etter en Bergenstur idag.