torsdag 23. august 2012

Laksefiske i Numedalslågen, Kjerringhølen

kaffe på bålet
Ikke ofte jeg har gjort dette
             


Harling med flue fra båt
Warren -Jun-Randy og Jonny

 
i kulpen her fisket vi
Etter noen hektiske dager med inspeksjon og gjennomgang av utstyr på Kongsberg Maritime, ble hele gjengen invitert på fisketur i Numedalslågen. det ble en hyggelig kveld i Kjerringhølen fiskeplassen til Kong Harald.når han er i Lågen.
vi så masse Laks som hoppet og danset rundt båten men den bet ikke. fisket med flue, og noe de kaldte Harling fra båt. samt stang og sluk.
hadde en full 3 retters med Laks som hovedrett under gapahuk etterpå med alt tilbehør. en sen kveld. tilbake på hotellet i Kongsberg rundt midnatt. en ny og morro erfaring.
men en dag leie av plassen kostet 6000 kroner, så tror ikke det blir noe jeg kommer til å satse på. billigere å kjøpe laksen..men gøy.

torsdag 9. august 2012

torsdag 9 August Jobb og helicoper tur

Prekestolen
Rosendal test av fritt fall livbåt

En spesiell dag på jobb, overnatta i Arendal, Taxi til Rygene. for å hjem til Norsafe sin egen pilot. avgang fra hagen hans klokken 0700. 2 timer opp til Årsnes, forbi Valle, Brokke, over heia til Øksendal-Sauda og ut til kysten pga sikten før vi landet Norsafe Årsnes. gjennomgang og oppstart av prosject Wheatstone, med DSME og Norsafe. før vi lettet for retur. Igjen lavt skydekke over fjellet så det ble ned via Prekestolen over Ljosland, Bygland, tilbake til Rygene.

Satt på med Anne Bromann, contract manager Norsafe til Grimstad, Britt hentet meg og Brae fra Korea der. Satte han til Caleonien. oppom Kristine og Eirik som er godt igang med oppussing og lagd pallesofa på hverandaen...
en flott og spennende dag....

Ølen


Ljosland
Brokke


onsdag 8. august 2012

Arendal

Så var det en ny arbeidsdag unnagjort. spennende dag med ny type fritt fall livbåter på Norsafe. i morgen blir det helicopter tur over vidda til Årsnes oppe ved Rosendal. det blir jo gøy i seg selv.
Hotel i Arendal i Natt.. Maritime
sitter og ser på bilder av Lukas.. masse fine bilder.. og gir noen gode tanker.. synd å fjern følge han slik. men flott det og en riktig god gutt..

søndag 5. august 2012

Helg i Olavsundet

Koser oss i Olavsundet
Britt nyter morgenkaffe på plattformen
















Verftet er riktig blitt flott
Fantastisk vær, nyter utsikten fra toppen på Kapelløya