mandag 30. juli 2012

slutt på ferie

Så var sommerferien over.. men satser på at det fortsatt blir noen gode dager på sjøen og annet før høsten. sitter på Gardemoen på vei til Tallin, etter møte på skøyen. NSB jobber og måtte med buss til Lillestrøm da ingen tog mellom Skøyen og Lillestrøm.. for å komme til OSL.
men en herlig helg i Oslo med barnedåp og mye barnekos. gøy med alle glade barn.. lekt høyt og lavt.

Britt og Åse kjørte hjemover, mens Kristine ble igjen i Oslo for å ha noen dager hos Bror og tantebarn...

god uke....

søndag 29. juli 2012

Lukas døpt i Klemetsrud Kirke



Så ble Lukas Kjernet-Hansen døpt i Klemetsrud kirke. med stolte  foreldre og flotte faddere i Alf Kåre og Kristine. en fin fest for dåpsbarnet, Solstrålen vår hjemme i Dalssvingen 31 med et perfekt vær var alt bare flott.. Gratulere

mandag 23. juli 2012

starten i Båten denne sommeren



En flott helg i Nilen, vi kjørte bort til Blindleia torsdag og traff Ellen, Johannes og Per & Anita der torsdag. hyggelig dager sammen med dem. Fredagen kom Svein,Rita, Steffen, Jeanette, Siri og Leander samt Joar og Oddrun. Svein og Rita hadde med krabber og reker og vi koste oss skikkelig fredagen. Lørdag var det Blindleia løpet med Kajakk, mannan ble med Johannes i båten og så på det. mye folk og over 225 startende padlere..
kjempevær og noen gode dager, fikk til og med noe bad. selv om temp i vannet så vidt krøp over 18 grader..
Søndag bar det hjemover.. innom Lisbeth og Bjørnar på Andøya og Grete o Tore som kom fra Legoland etter en helg med to aktive krabater.
Mandag var jeg på jobb Høllen vest..før vi drar ut på sjøen igjen.. Regntung mandag, men nå skal godværet komme igjen.. og vi gleder oss... til helgen er det barnedåp i Oslo.....i morgen kommer Kristine og Eirik hjem fra Hellas..........

lørdag 14. juli 2012

Rondane

Rondvassbu
 Akkurat kommet ned til Oslo etter en flott uke i fjellet. Selv om været ikke var med oss, har vi hatt en kjempeuke. ruslet i Rondane og fått opplevd masse.. samtidig som batteriene er ladet.

Jubileum på Rondvassbu, Rondane nasjonalpark 50 år med jubileumsmarsj fra Spranget til Rondvassbu. Hekser, mye sang og musikk, lokal spekemat , Gamle erik og forførersken samt Nøkken dukket opp på veien.
Britt på vei opp Rondhalsen
Grimsdalshytta
Jubileumsmiddag og konsert på Lørdag  
 kveld. 210 gjester var rimelig fullt.

Vi fikk noen flotte turer etter 2 fulle dager der inne. Inn Illmanndalen, Frank fisket og vi nøt turen.
Britt og meg hadde Båten inn Rondvatnet og en fin tur over Rondhalsen selv om været var på det værste, så ikke mye.
Ula ura ble besøkt og vi traff datter til Lærer Frøysnes fra søgne tilfeldig.. og hyggelig
etter spasertur ut til Spranget var vi innom Kvitskriuprstene som var spesielt.. ura gravd ut fra fjellet av elva og søylene stod igjen

Deretter bar det opp Gudbrandsdalen via Grimsdalshytta til Dovregubbens Hall, Grimsdalshytta var veldig fin, og vel verd et besøk igjen senere. Hytta på Dovregubbens hall var det museum etter mor til Mette, Rachel som var kjent for maleri og veving.

Bjørnholia
tur oppom Snøhetta utkikk på Hjerkinn rakk vi og,

Fjellgeita






da måtte desverre Frank og May returnere hjem.
Dørolseter mot Digeronde, Mittronden og Høgronden
vi dro ned til Straumbu, via Skjollbergs plass og gikk opp til Bjørnhollia.
Den lå flott til i mellom Illmanndalen og Langlupdalen. og fantastisk mat.
og fin hytte..
Dagen etter gikk vi opp Langlaupdalen mot Rondeslottet og ut til Straumbu via veien. en fin tur  deilig med et bad i elva, en tur innom Dørolseter rakk vi og før vi kjørte videre.

overnattet på Rena, og innom Stange på vei nedover. hyggelig hos Tante Grete og Tore..
Rakk og en tur innom Bestemor som nå er blitt Tipp oldemor til lile Lukas..

shopping på Jessheim viltbutikk, før vi kjørte til Thomas, Inger og Lukas.

blir nok hjem i morgen søndag. noen dager med jobb før vi går i båten. Så er det bare å gruble på hvor turen skal gå til neste år...eller kanskje vi kan få til en god tur i høst også..

mandag 2. juli 2012

Siste uke før FERIE

klar for ny uke..  Sitter på Kjevik og skal en tur til Bergen, deretter videre Trondheim-Tromsø til Hammerfest. Uken blir i Hammerfest. før vi drar til fjells.. det GLEDER jeg meg til...

Morgenflyet til Bergen forsnket.. håper ikke det er noe som blir denne uken, noe spent på om det blir noe flygeleder streik..

HURRA, det ble ikke flygelederstreik..