mandag 28. mai 2012

2 pinsedag

utrolig temperatur i sosteiken ned på brygga hos Grete og Tore til morgenen idag.. vi var der og hadde kaffe før jeg reiste til hammerfest. reiste opp via Oslo-tromsø og landet i snøvær og 2 grader.. utrolig forskjell i samme landet..

søndag 27. mai 2012

Pinsetur i Robåt

Etter å ha skrudd, fikset, ryddet og jobbet i båten vår og den startet ikke. har vi vært å sett på bryllup. Ørjan og Cecilie giftet seg i Birkenes kirke i et fantastisk vær, et flott par og en fin datter som gikk inn mpå amen til Bestefar sammen med mamma opp kirkegulvet.






da ikke båten startet dro vi i terneviga og lånte ei sjekte på rotur, en flott 1 pinsedag på sjøen.. Britt koste seg i bauen av båten... riktig herlig.









Rast på Bredalsholmen etter å ha rundet Bragdøya.. koste oss me dfriske jordbær kaffe og melkekake...











tirsdag 22. mai 2012

ny arbeidsuke

Så var vi igang igjen, etter mye bryllupstenking.. men og fint at det er ferdig, spesielt når det gikk så fint som det gjorde.. kjempegøy.                              
Nå er det ny uke, idag gikk turen til Grenaa i Danmark.. så litt utfordrende på denne turen..                                                                   Har noen prøvd å planlegge en tur til Grenaa fra Kristiansand uten bil.                                         Ferge Kristiansand til Hirtshals.. Tog Hirtshals Hjørring, bytte tog der til Lindholm, og på grunn av at en russisk båt kjørte i jernbanebroa over Limfjorden, er den revet ned og jobber med ny, derfor Buss fra Lindholm til Ålborg, tog fra Ålborg til Århus deretter buss Århus til Grenå. det tar bare ca 15 timer så er du i Grenå. puh..
Men greit å kjenne noen hyggelige folk. fikk sitte på med trailer til Randers og en fra Grenå hentet meg i Randers. og turen gikk unna på 3 timer istedefor 11 fra Hirtshals..
Herlig. så nå får jeg sove litt likevel...God natt

mandag 21. mai 2012

19 Mai, bryllup Eirik og Kristine

En stolt pappa fører sin kjære Kristine opp kirkegulvet. en spesiell følelse.
Ikke hver dag en fører lille jenta opp Kirkegulvet. for dere som ikke har gjort det gled dere.........
De hadde i tillegg valgt låten "I am so Exited" til utmarsjen.. mange som syntes det var dristig. men den som bifalt det mest var Jo en flott Prest, Inge Pettersen. Som tok sine hender i og sto i Med YESSS når begge sa ja. herlig..



 Utenfor kirken etter Vielsen, paret som mann og kone. og to flotte brudesvenn og brudepike Marius og Elvira














 Så var det familiebilde, med mammaer og pappaer
 Og deretter kom familien tl, hilde søster til Brudgommen, ville ikke fotograferes og ble ikke med på bildet..
men Ulrikke ville gjerne bli med.... sammen med Lukas..
 Og en stor flokk med forlovere
kristine med seg Ida og Elise
Mens Eirik hadde Broder Geir og Eirik B samt Jonny som sine forlovere


fredag 18. mai 2012

17 Mai














så var 17 mai ferdig.. Lukas på besøk i Bunad. og se på pappaen til høyre her er de like gamle ca 2 måneder.
kaffe på handtverkeren og hjem med pølser og kake for alle hjemme hos oss. masse besøk og kjempekoslig. Jan - Marianne- hele fam Kjernet, Thomas-Inger Susanne og Lukas.. Kristine Eirik, Anne Britt og Morten og Bestemor innom.
tur inn for folketoget, et langt tog men lite spesielt.. gøy at speiderne stilte mannsterke.
avrundet med kjempehyggelig kveld hos Dag og Else May med knallgod mat..
Nå er vi klar for bryllup.. det blir spennende. Været er jo iallefall virkelig med oss.

mandag 14. mai 2012

14 mai

Tenk nå er det snart 17 mai, og 19 mai. lille jenta skal gifte seg. noe vi gleder oss veldig til. utrolig fort tida går..
uken går med til jobb i skrivende stund er jeg i Molde..

Kom opp hit i går kveld. Ble hentet på flyplassen Årø, av Tor Eilertsen. kjempe hyggelig. En koslig kveld hjemme hos ham og May med kaffe, vafler og wienerbrød. utrolig morro, flere år siden sist, og droppe inn som om det var i går vi treffes. Kvelden gikk som "poff"gøy med slike gode venner..
Idag på jobb med testkjøring av vinsjer fra NOV til drillship 5- Ocean rig som bygges nede i Korea på Samsung verft.
hjem onsdag så er det 17 mai, og deretter vies tiden til Bryllup og fest.

Og idag fikk jeg dommen fra Kongsberg. litt i tvil hva jeg gjør.. men positivt er at det ble full frifinnelse fra straffeloven. så jeg trenger ikke i fengsel og førerkort beslag er redusert til 1 år og 3 måneder..såååå...vi får se.

19 mai er også en spesiell dag, da hadde PAPPA bursdag. spesielt  å tenke på at det er første året han er borte..og ikke blandt oss lengre. men flott at Kristine og Eirik valgte den dagen.. en god dag og minnes.

mandag 7. mai 2012

en uke hjemme

En god uke hjemme og full fart.. godt å være ferdig med rettsaken... men det drøyer veldig med en avgjørelse fra saken..det sliter litt og tenker endel på det. hadde vært godt å få det ut v verden.. og håper inderlig på en avgjørelse som en kan leve med..