søndag 25. mars 2012

helge dugnad Randøya

Lørdag og søndag på Randøya. Dugnad med speideren. en gjeng fra Sjøkurs også med. og et fantastisk vær en utrolig fin helg. jeg kjenner det i armer og bein.. kuttet trar, og flist til den store gullmedalje.. fikk gjort kjempemasse..

fredag 23. mars 2012

uke 12, første blogg uke

en ny uke med masse spennende arbeid snart ferdig.. Søndag til Alta for å ta imor mannskap til Geo Celtic og Guard Celena. hele gjengen kom iløpet av mandagen. busstur over fjellet i et flott vær på tirsdagen. Båtene kom inn mandagen til Hammerfest. byttet ca rundt lunsj, før offsignere tok bussen tilbake til Alta. endel arbeid med forskjellige ting som skulle gjøres.. dykkere, audit, ting ombord og iland, folk ut inn.. overnattet på Rica Hammerfest.. rom 611 helt nyoppusset. kan anbefales. onsdag siste rest medanløp og hyggelig møte med gjengen på Gac Hammerfest. reiste via Tromsø til Oslo, flytoget tl Oslo S og overnattet Comfort Børsparken.. Traff Olsen...til Frokost han var på møte. til Elverum torsdag, inspeskjon RR på Sperre.. fin tur og fint vær. innom Lillestrøm på båtmesse på returen. traff gjengen på Grimstad båtsenter. handlet vannfilter spennende å teste det. middag på fridays kvelden. Fredag møter på skøyen.. før det bar hjemover..SAS utsetter og utsetter..!!! klar for dugnad på Randøya med speiderfolket i helgen..gleder megtil det flott vær og noe helt annet..

torsdag 22. mars 2012

Lukas kom til verden







12 Mars Ble Lille Lukas født på Ullevåll sykehus. Kjempestolte Besteforeldre og flotte foreldre. veldig gøy.
Britt og meg var heldige og kunne være der den dagen det skjedde. Var hjemom og reiste inn helgen etter. Da kom også Tante Kristine...med og fikk hilse på.

Mannskapsskifte havneanløp Hammerfest 19-21 Mars




Mannskapsskifte Guard Celena og Geo Celtic i Hammerfest 20 Mars. De fleste kom inn til Alta og vi hadde buss over fjellet til Hammerfest, ca 150km 2,5 timer med en liten stopp i Skaidi, båtene lå på Fugleneset, kai 9 i Hammerfest.. BB sine Beta for Kystverket og Barents taubåt på Melkøya lå like ved. og Geo Celtic hadde Barents til hjelp ved avgang???

Hammerfest By Night